Kerstnachtdienst

Symbol Kerst Delfshaven

door

Martijn de Jong

Bekijk hier de kerstnachtdienst van Geloven in Spangen op 24 december vanaf 18.00 uur.

‘Jullie hoeven niet bang te zijn, want ik breng jullie goed nieuws. Het hele volk zal daar blij mee zijn. Vandaag is jullie redder geboren: Christus de Heer.’

Het verhaal van Kerst kennen we allemaal. Niet alle details misschien, maar de strekking hebben we wel. Maar we lezen het verhaal niet omdat we zeker willen weten dat het nog hetzelfde is, maar we zoeken naar betekenis. 

Wat betekent Kerst voor jou?

Dit, dit is Kerst!

Kerst is niet alleen een verhaal van lang geleden, maar juist van nu. Wie je ook bent, wat je ook gelooft, wat je ook hebt gedaan: het is Kerst!

Over de kerstnachtdienst

In de kerstnachtviering lezen we in Lukas 2 het bekende kerstverhaal. Het verhaal van de geboorte van Jezus en de impact die dat heeft op het leven van de herders en van jou en mij. 

Aan de slag

Wat betekent Kerst voor jou? Neem de tijd om hier eens over na te denken, misschien iets op te schrijven. Of ga creatief aan de slag door een gedicht, een tekening, een lied, een schilderij te maken en te laten zien wat Kerst voor jou betekent.

Bekijk hier de kerstnachtdienst!

Benieuwd naar wat Kerst voor jou betekent? Ontdek het in de kerstnachtviering. Bekijk ‘m hier op 24 december 2020 vanaf 18.00 uur.

Meer lezen?

Sponsor jij een kerstpakket?
Vier Kerst aan tafel!
Kijk mee met de kerstvierdaagse!