Kom naar de Kaarsjesavond in historisch Delfshaven

Symbol Kerst Delfshaven

door

Martijn de Jong

Kom je ook naar de Kaarsjesavond op maandag 12 december in historisch Delfshaven? Geniet van warmte, carols, warme chocomel en meer.
Kaarsjesavond historisch Delfshaven

Het is dit jaar de 29e keer dat in historisch Delfshaven de Kaarsjesavond wordt gehouden. Ieder jaar opnieuw een sfeervol kerstgebeuren, dat zich in veel belangstelling verheugt. De Aelbrechtskolk en de Oude of Pelgrimvaderskerk in Rotterdam-Delfshaven vormen het sfeervolle en historische decor van deze Kaarsjesavond.

Het programma van Kaarsjesavond

Vanaf 19.00 uur wordt u verwelkomd met carillonspel vanuit de toren van de kerk, door de stadsbeiaardier Geert Bierling.

Om 19.30 uur begint het buitenprogramma, bij kaarslicht met koor- en samenzang. Medewerking wordt verleend door het Christelijk Gemengd Koor Delfshaven o.l.v. Arjen Uitbeijerse. De Kerstboodschap wordt uitgesproken door ds. Jeroen Hagendijk. Daarna is er voor iedereen in de verwarmde kerk warme chocomel en koffie, met kerstkrans.

Vanaf 20.30 uur tot ca. 21.30 uur is er in de kerk een prachtig Kerstconcert met Carols en samenzang door het Kamerkoor Rotterdam o.l.v. Hanneke Verbeek. Gerard van der Zijden bespeelt hierbij het historische orgel van de kerk. Iedereen welkom! Toegang vrij.

Meer informatie over Kaarsjesavond

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Floriske Dalhuisen.
floriskedalhuisen@live.nl
06-15475070

Wil je meer activiteiten in Delfshaven vinden? Je vindt het bij het nieuws van Kerst Delfshaven.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer lezen?

Kerstfeest in de Brug (18 december 2022)

Kerstfeest van de Brug

Op zondag 18 december om 12.00 uur viert Inloophuis de Brug het kerstfeest in de Pelgrimvaderskerk (Aelbrechtskolk 20). Kom je ook?

Lees meer