Kerstviering

Symbol Kerst Delfshaven

door

Martijn de Jong

Vier Kerst op een interactieve manier. Bekijk de livestream van Geloven in Spangen op Eerste Kerstdag.

‘Kom, we gaan naar Betlehem. Want God heeft ons verteld wat er gebeurd is. Laten we gaan kijken!’

Dat is de reactie van de herders als ze horen dat Jezus geboren is. Ze doen iets met het nieuws dat ze horen. Dat is het mooie van Kerst: het is niet zomaar een leuk verhaal, maar het verandert levens. Ook nu nog.

Wat verandert er in jouw leven door Kerst te vieren?

Wat geef jij?

Rond en in het kerstverhaal vinden we allerlei reacties op het nieuws van Jezus’ geboorte. Jozef, Maria, de engelen, de herders, koning Herodes, de wijzen. Ze spelen allemaal een rol, zij het soms heel verschillend.  

Over de viering

In de viering op Eerste Kerstdag kijken we naar de reacties die het verhaal van Kerst oproepen en gaan we op zoek naar wat onze reactie zou kunnen zijn. 

In deze viering is volop ruimte voor interactie. Dit kan via de chat van de livestream, maar houd ook je mobiel bij de hand, want die heb je misschien ook nodig. Beleef de viering mee vanaf 11.30 uur.

Bekijk de viering van Eerste Kerstdag mee met de livestream!

Op Eerste Kerstdag is er een online viering waarin onze reactie op Kerst centraal staat. Beleef deze interactieve viering mee via de livestream.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer lezen?

Kerstfeest in de Brug (18 december 2022)

Kerstfeest van de Brug

Op zondag 18 december om 12.00 uur viert Inloophuis de Brug het kerstfeest in de Pelgrimvaderskerk (Aelbrechtskolk 20). Kom je ook?

Lees meer