Sponsor jij een kerstpakket?

Steun gezinnen in armoede met een kerstpakket

In de wijken Spangen en Bospolder-Tussendijken (Delfshaven) waar Geloven in Spangen en Geloven in BoTu actief zijn, is de armoede helaas maar al te zichtbaar. In een rapport van de Erasmus Universiteit – die onderzoek deed naar de korte- en lange termijngevolgen van de coronacrisis – werd duidelijk dat de armoede in de afgelopen anderhalf verbreed en verdiept is. Juist daarom wil weggeefwinkel Yess! aanwezig te zijn in de samenleving en naast de mensen te staan. 

Over weggeefwinkel Yess!

Deze weggeefwinkel Yess! is begonnen in juni 2020. Elke dag worden zo’n 100 tot 150 wijkbewoners geholpen met met brood, groente, fruit en andere levensmiddelen die geschonken worden door supermarkten en ondernemers uit de omgeving. Uit de reacties van klanten blijkt hoe belangrijk dit is.

Dit jaar worden er in de wijken Spangen en Bospolder-Tussendijken 400 kerstpakketten uitgedeeld aan gezinnen die dit écht hard nodig hebben. Help jij mee?

Hoeveel pakketten sponsor jij?

Help jij mee om gezinnen in armoede een goed gevuld kerstpakket aan te bieden? Elk pakket wordt gevuld met een mix van praktische en leuke, luxe producten.

https://vimeo.com/642318353 Ik wil steunen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *