Sponsor jij een kerstpakket?

Symbol Kerst Delfshaven

door

Martijn de Jong

Sponsor een kerstpakket! - Kerst Delfshaven

Steun gezinnen in armoede met een kerstpakket

In de wijken Spangen en Bospolder-Tussendijken (Delfshaven) waar Geloven in Spangen en Geloven in BoTu actief zijn, is de armoede helaas maar al te zichtbaar. In een rapport van de Erasmus Universiteit – die onderzoek deed naar de korte- en lange termijngevolgen van de coronacrisis – werd duidelijk dat de armoede in de afgelopen anderhalf verbreed en verdiept is. Juist daarom wil weggeefwinkel Yess! aanwezig te zijn in de samenleving en naast de mensen te staan. 

Over weggeefwinkel Yess!

Deze weggeefwinkel Yess! is begonnen in juni 2020. Elke dag worden zo’n 100 tot 150 wijkbewoners geholpen met met brood, groente, fruit en andere levensmiddelen die geschonken worden door supermarkten en ondernemers uit de omgeving. Uit de reacties van klanten blijkt hoe belangrijk dit is.

Dit jaar worden er in de wijken Spangen en Bospolder-Tussendijken 400 kerstpakketten uitgedeeld aan gezinnen die dit écht hard nodig hebben. Help jij mee?

Hoeveel pakketten sponsor jij?

Help jij mee om gezinnen in armoede een goed gevuld kerstpakket aan te bieden? Elk pakket wordt gevuld met een mix van praktische en leuke, luxe producten.

Video afspelen over Banner kerstpakketten Yess!

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer lezen?

Kerstfeest in de Brug (18 december 2022)

Kerstfeest van de Brug

Op zondag 18 december om 12.00 uur viert Inloophuis de Brug het kerstfeest in de Pelgrimvaderskerk (Aelbrechtskolk 20). Kom je ook?

Lees meer