Vier Kerst aan tafel!

Symbol Kerst Delfshaven

door

Martijn de Jong

Vier samen Kerst met deze tafelviering. Wie nodig jij uit om mee te eten?
Tafelviering bericht - Kerst Delfshaven

Er is veel wat niet kan in deze kersttijd. Geen grote kerkdiensten, geen kerstmarkten, niet de hele familie aan het kerstdiner. Dat is jammer, maar ook een uitdaging om oog te hebben voor wat wel kan. Misschien is dat wel juist waar het kerstverhaal om gaat: het kleine, waar het verschil gemaakt wordt.

Daarom ontwikkelde Geloven in Spangen speciaal voor deze feestdagen de tafelviering: een laagdrempelige manier om met de mensen die rond de kerstdagen wél bij jou aan tafel zitten, een goed gesprek te hebben over wat Kerst voor jou betekent.

Wie nodig jij uit?

Kerst is bij uitstek het moment om het licht te delen met de mensen om je heen. Wij dagen jou uit om iemand bij jou thuis uit te nodigen om samen te eten en deze tafelviering te doen: die eenzame buurman, iemand uit je kerk of uit de buurt. We wensen je smakelijk eten, goede gesprekken en het licht van Kerst toe. Kijk hier voor meer informatie!

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer lezen?

Kerstfeest in de Brug (18 december 2022)

Kerstfeest van de Brug

Op zondag 18 december om 12.00 uur viert Inloophuis de Brug het kerstfeest in de Pelgrimvaderskerk (Aelbrechtskolk 20). Kom je ook?

Lees meer