Werelds Delfshaven Wintereditie (11 december – 12:00 uur)

Symbol Kerst Delfshaven

door

Martijn de Jong

Op zaterdag 11 december is het Werelds Delfshaven Festival terug met een wintereditie in Grounds.
Grounds - Werelds Delfshaven Wintereditie - Kerst Delfshaven (Grounds)

Datum zaterdag 11 december, 2021
Aanvang 12:00
Deur open 11:30

Wegens de nieuwe maatregelen is Grounds verplicht om te controleren op de CoronaCheck-app QR-code in combinatie met een geldige ID. Meer info

Het Werelds Delfshaven Festival is in december terug met een wintereditie in Grounds. Verwacht 3 shows met diverse muziek, poëzie, dans en circustheater van amateurs, jongtalent, semi-professionals en professionals uit onze eigen cultuurrijk Delfshaven en omstreken.

Dit event te annuleren is volgens Grounds geen optie omdat juist in deze tijd behoefte is aan inspirerende zaken: cultuur als boosterprik!

Programma Werelds Delfshaven Festival (Grounds)

12:00-12:05 KridA Budaya (kinderendansgroep van Jawa Mix)
12:10-12:20 Moves! Rotterdam (Afrodance / hiphop)
12:20-12:40 Vanessa Kourtesi Trio (Griekse muziek)12:45-12:50 Circusact
12:50-13:00 Dansgroep Jawa Mix
13:00-13:10 Kidzzfamily (Afrodancers)

12:00-16:45 Expositie van het atelier Kleine Vis in de Grote Zaal

Kinderendansgroep van Jawa Mix presenteren deze middag Tari Cindai, een moderne Malaisische dans. De dansschool MOVES! Rotterdam staat garant voor funky beats, talentontwikkeling, workshops en masterclasses met goede vibes met een optreden van afrodance en hiphop. Vanessa Kourtesi Trio presenteert een paar Griekse volksliederen en Rebetiko, ook wel genoemd de Griekse blues. De volwassen groep dansers van Jawa Mix presenteren een linedance in Surinaamse stijl. En Kidzzfamily, een groep van talentvolle kinderen uit Spangen, gaan zingen en dansen.

Werelds Delfshaven wintereditie is een samenwerking van o.a. EPM Holanda Choro school, de stichting Zona Franca, Stichting Jawa Mix, de stichting Flores das Ilhas, Moves! Rotterdam, Circunstruction, de stichting Perspectief Chinezen in Nederland, Cultuur Concreet, Grounds en het Rotterdams Volkstheater.

Het Werelds Delfshaven Festival is gratis, maar je moet wel een ticket bestellen.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer lezen?

Kerstfeest in de Brug (18 december 2022)

Kerstfeest van de Brug

Op zondag 18 december om 12.00 uur viert Inloophuis de Brug het kerstfeest in de Pelgrimvaderskerk (Aelbrechtskolk 20). Kom je ook?

Lees meer